Slik deaktiverer og fjerner du overførte systemposteringer i Periode & År.
Slette overførte systemposteringer i Periode & År
Sammendrag: For å slette overførte systemposteringer i Periode & År, må du først deaktivere dem under Foretaksopplysninger og deretter bekrefte fjerningen. Denne artikkelen viser deg hvordan du gjør dette steg for steg.
Deaktivere og fjerne systemposteringer
For å fjerne overførte systemposteringer, følg disse trinnene:
- Gå til Innstillinger og velg Foretaksopplysninger.
- Deaktiver systemposteringene ved å fjerne avhukingen for systemposteringer.
- En dialogboks vises der du blir spurt om du vil fjerne overførte og bokførte systemposteringer. Klikk Ja for å bekrefte. Merk: Denne handlingen kan ikke angres.
- Husk å trykke Lagre nederst til høyre etter at du har gjort endringene.
Sjekke at systemposteringene er fjernet
Gå til Årsoppgjør > Posteringsbilag for å bekrefte at systemposteringene er fjernet. Hvis posteringene fortsatt vises, kontroller at du trykket Lagre i forrige steg.
Konklusjon
Å deaktivere og fjerne overførte systemposteringer i Periode & År er en enkel prosess som kan gjøres gjennom innstillingene. Sørg for å lagre endringene dine og bekrefte at postene er fjernet for å unngå forvirring i regnskapet.