Brukerveiledning

Sticos Personal

Avslutting av ansattforhold

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du sletter ansatte som har sluttet.

 

Vi har oppdatert Ansattlisten med sletting av ansatte, ihht GDPR-reglene.
Når en ansatt slutter, legger du inn sluttdato og deaktiverer brukeren.

Gå til Ansattlisten og trykk på Endre ansatte.

Disse vil dukke opp under Avslutt arbeidsforhold. Her vil dere få oversikt over alle ansattes profiler som er klar for sletting, samt kompetansene som dere vil miste. Om du trykker på Vis datagrunnlag under kakediagrammet, vil du kunne få en liste over kompetansene.

Om du ikke får opp valget Avslutt arbeidsforhold kan det skyldes at du ikke har rettigheten, eller du har endret enhet til en annen enn den du selv tilhører. 

Kryss av for den eller de ansatte som er klar for sletting og trykk Gå videre:

Du vil komme til en informasjonsside som skal hjelpe deg med om og evt. når den ansatte kan slettes.

Dersom du kan hake av på alle 4 punktene, er den ansatte klar for sletting.

Merk: Det kan være annet som gjør at dere ønsker å beholde informasjon om den ansatte lengre. Dersom dette er noe dere har hjemmel for, kan du trykke Utsett ved navnet. Da vil disse legge seg tilbake i listen Klar for sletting.

Når alle sjekkbokser er krysset av, vil knappen Gå til sammendrag og sletting aktiveres. Trykk på denne og du går videre til neste steg. 

Merk: Du kan fortsatt angre slettingen ved å trykke på Gå tilbake. Dersom du fullfører slettingen vil ALL informasjon slettes og kan ikke hentes opp igjen!  Vær derfor sikker på at du har tatt ut all data dere trenger, før du trykker Slett for alltid.

 

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Videoer

 
Sticos Personal - Onboarding
PRODUKTINFO

Les mer om de ulike modulene i personalsystemet

GÅ TIL PRODUKTSIDEN
Administrer lisenser

Her kan du bestille lisenser til alle modulene i Sticos Personal

GÅ TIL BESTILLING