Dagens fravær

Dagens fravær viser hvem som er fraværende idag

Dagens fravær

Under Fraværsoversikt i venstre meny ligger Dagens fravær:

fraværsoversikt

dagens

Her ser alle i bedriften hvem som er fraværende denne dagen.

En vanlig bruker ser ikke fraværstype, dette er det kun en administrator med personalansvar som ser. Hold musepekeren over ikonet for å se fraværstypen.

Slik ser Dagens fravær ut for en helt vanlig bruker:

dagens2

Den vanlige brukeren ser altså ikke fraværsikonene til venstre, og vil heller ikke se fraværstype ved å holde musepekeren over.

Ferie og reiser i øverste høyre hjørne er synlig for alle brukere.

Her vises alle fravær knyttet til ferie, avspasering og reiser. Sykdomsrelatert fravær vises ikke her.

Skjule Dagens fravær for alle

Hovedadministrator har mulighet å skjule Dagens fravær på Fraværsoversikt. Vær obs på at Ferie og reiser dermed også skjules.

Dette gjøres under Administrativt - HR og fravær - Innstillinger.

hr meny

Gå til fanen Innstillinger og sett hake på Skjul "Dagens fravær" på HR-forsiden:

innstillinger

Hvis du skjuler Dagens fravær, men ønsker at enkelte personer skal få mulighet å se Ferie og reiser (kun fravær knyttet til Ferie, avspasering og reiser), kan rollen Ikke-sensitive rapporter tildeles disse personene.

Hvis du ønsker at enkelte personer skal få mulighet å se Fraværsoversikt (alle typer fravær), kan  rollen Se sensitive rapporter tildeles.

Les mer om rolletildeling her