Pålogging - bruker

Påloggingsinformasjon styres på Min side.

Alle personer med en bruker i et Sticosprodukt, har en profil på Min side. Her kan du logge inn for å skifte brukernavn, passord eller epost. Du eier selv din egen påloggingsinformasjon, administrator kan ikke endre brukernavn eller passord på dine vegne.

Min side finner du enten:​

- på sticos.no – Logg inn – Min side:

- innlogget i produkt: Trykk på navnet ditt øverst til høyre, og deretter Lisensoversikt

- eller skriv: kunde.sticos.no

Brukernavn og passord er likt som i andre Sticosprodukter du har tilgang til

Visma Connect

Sticos deler påloggingsløsning med Visma. Det betyr at du kun trenger én innlogging til både Sticos og Visma. Hvis du har forskjellig brukernavn i Sticos og Visma, kan det godt hende du opplever innloggingstrøbbel. Ta gjerne direkte kontakt med oss i Sticos på support@sticos.no hvis du trenger hjelp til å knytte disse to. Sjekk gjerne hva eposten din i Visma er her

Mangler du brukernavn eller passord?

Dersom du husker brukernavnet, men ikke passordet, kan du gå til innloggingsbildet og fylle inn brukernavnet ditt. I neste bilde får du muligheten til å trykke på Glemt passord. Du får da tilsendt en epost med en link til endring av passord. Finn på et passord som er minst 8 tegn, en kombinasjon av store og små bokstaver, og minst ett tall og spesialtegn.

Dersom du ikke husker brukernavnet ditt heller, kan din administrator finne dette for deg på Min side. Deretter følger du oppskriften over.

Dersom du ikke får passordmailen, sjekk i søppelposten din. Marker gjerne avsender som sikker, slik at framtidige eposter fra Sticos kommer fram. Finner du ikke eposten i søppelposten heller? Si fra til din administrator, da kan det være en feil i epostadressen som er registrert på deg.