Slik bruker du Sticos Personal på mobil

I denne artikkelen kan du lese om hvordan du bruker Sticos Personal på mobiltelefonen.

Pålogging

1. Åpne nettleseren på mobiltelefonen din

2. Gå inn på adressen: personal.sticos.no

3. Skriv inn din epostadresse og trykk Neste

4. Skriv inn ditt passord og trykk Logg inn. Dersom du har glemt passordet ditt, får du muligheten til å trykke på Glemt passord i neste bilde. Les mer om glemt passord her

logg inn

Dersom dette er første gang du logger inn, anbefaler vi at du gjør dette på en pc eller mac. Les mer om dette her

Legg til snarvei

Android

På de fleste mobile nettleserne finner du innstillinger øverst i høyre hjørnet. Ved å trykke på innstillinger kan du velge Legg til på startsiden:

mob android

Alt etter som hvilken telefonmodell eller nettleser du bruker, kan denne framgangsmåten variere noe. Det er for mange telefontyper til å liste opp alle her, google din telefontype/nettleser for å sjekke hva som gjelder for din telefon.

Iphone

I iOS (iPhone/iPad) trykker du på den blå firkanten med en blå pil ut, nederst på skjermen og velger Legg til på hjemskjerm.

iphone ikon

Når du er logget inn, vil du komme til startsiden for mobil. Basert på hvilke moduler bedriften din har, vil startsiden se noenlunde slik ut:

startside mob

Om du scroller lenger ned, vil du se firmaets forsidetekst, nyhetssaker og eventuelle informasjonsbokser (dersom ditt firma benytter seg av disse).