Nyheter

Nyheter er en fin og enkel måte å gi informasjon til alle ansatte på!

Nyheter kan opprettes av Hovedadministrator eller personer med rollene Nyhetsredaktør eller Forsideredaktør. Nyhetsredaktører og Forsideredaktører bør også få rollen Filarkiv.

• Nyheter er synlig for ansatte i det tidsrommet nyhetsredaktøren bestemmer.
  • Nyhetsredaktøren kan velge å sende ut et nyhetsvarsel på e-post til alle ansatte på publiseringsdatoen.
  • Publiserte nyheter vil ligge på forsiden i hele synlighetsperioden.

Opprette nyheter

For å opprette en nyhet, trykker du på Opprett nyhet på forsiden:

opprett nyhet

Alle nyheter får forhåndsutfylt dagens dato og synlighet i 1 måned. Dette kan du overstyre, f.eks om du ønsker å lage ferdig en nyhet som skal publiseres mens du er på ferie.

synlig dato

Det blir alltid finest med et bilde på nyheten. Bildet må legges i Filarkivet.

nyhet bilde

Husk å skrive en tittel på nyheten!

tittel nyhet

I tekstfeltet skriver du inn den informasjonen du ønsker å gi til alle ansatte.

tekst nyhet

Du har mulighet til å be om en enkel lesebekreftelse på nyheter. Dette kan du bare bruke for å få en pekepinn om hvilke ansatte som har lest nyheten. Det er ingen e-signering eller purrefunksjon i lesebekreftelsen.

lesebekreftelse

Ved å trykke på Lagre og lukk, vil du få opp et nytt vindu. Her kan du velge om det skal sendes ut et nyhetsvarsel på epost på publiseringsdatoen.

boks nyhet

Uavhengig av hva du velger av OK eller Avbryt, vil nyheten bli publisert. Dersom du ikke ønsker at det skal sendes ut nyhetsvarsel, trykker du Avbryt.

Slik ble nyheten slik den ligger på forsiden:

god sommer

Tips

Dersom det er ønskelig å informere ansatte om endringer i et emne i personal- eller HMS-håndboken eller en internettside, kan du linke til det spesifikke emnet i tekstfeltet slik at de ansatte blir veiledet til korrekt sted. Du kan lese mer om hvordan du lenker her.

Det er også mulighet til å legge ved et vedlegg (uten å laste det opp i filarkivet først), som f.eks. menyen til julebordet. Dette gjør du ved å trykke på +Ny under vedlegg, nederst i redigeringsfeltet.

Du kan finne utgåtte/ikke publiserte nyheter på Eldre nyheter på forsiden. Her kan du også gjenbruke utgåtte nyhetssaker eller fremskynde en ikkepublisert nyhet ved å trykke Rediger og endre synlighetsperioden.

Video